Selskabsbestyrelse – leder eller medlem

Er jeg dit nye medlem af bestyrelsen?

Med 12 års erfaring i etablering og sammensætning af landbrugsrelaterede bestyrelser i hele Danmark, samt større strategiske rådgivningsforløb i udlandet, er jeg kendt for punktlighed, ærlighed og samarbejde.

Jeg lægger stor vægt på struktureret planlægning, koordinering og udførelse af de actionpunkter, som bliver pålagt virksomheden og som aftales via bestyrelsesmøder.

Jeg er et kendt ansigt blandt landets banker og deres landbrugsafdelinger, hvor jeg ofte er bindeled til kunder. Jeg besidder et godt kendskab til både landbrugserhvervets og pengeinstitutters forventninger til materialer, oplæg og holdning til finansiering.

Mine kompetencer i en bestyrelse og som værdiskabende bestyrelsesmedlem er:

  • Sammensætning, implementering og ledelse af bestyrelser.
  • Strategisk arbejde, herunder udarbejdelse og implementering af handlings- og strategiplaner.
  • Analyse og fastlæggelse af potentialer og indsatsområder

Personlige ressourcer

Jeg kærer mig om den enkelte person og den enkelte virksomhed og allokerer mig som person til arbejdet, uanset landbrugets eller virksomhedens størrelse.

Jeg afsætter den nødvendige tid til netop Deres virksomhed og bestyrelse, så De får maksimalt ud af mine kompetencer.

Jeg arbejder struktureret og koordinerer min hverdag og kan dermed planlægge forløb i de enkelte bestyrelser.

Jeg møder til tiden, jeg laver mine ting til tiden og jeg sætter stor pris på teamarbejde, hvor tid respekteres..

Personligt vurderes jeg som empatisk, lyttende og værdiskabende. Jeg gør det jeg siger og siger det jeg gør – til tiden!

Kurt Skovsted er uddannet cand. agro. (M.Sc.) med speciale i driftsøkonomi, svine- og mælkeproduktion. Med både rådgiver-, chef- og direktørposter i bagagen, besidder Kurt en stor kompetence til driften af en moderne landbrugsvirksomhed. Kurt er desuden certificeret professionel bestyrelsesleder og -medlem og arbejder således også i selskabsbestyrelser