Referencer

Det var gennem sparekassen at vi kom til at kende Kurt Skovsted da vi var udfordret på forskellig vis. Han har fra starten været god til at stille de svære spørgsmål, men samtidig været med til at vi måske kan se en åbning for enden af tunnelen.

Vi har i samarbejde med Kurt Skovsted fået etableret et gårdråd som hjælper med at se hvilke muligheder vi har, samt hvor vi er udfordret. Kurt er tovholder i gårdrådet, han er super god til at stille de spørgsmål som vi ved vil komme fra pengeinstituttet, hvilket er med til at vi er godt forberedt til disse møder.

Han er god til at trække på kræfter udefra som ikke kende bedriften i forvejen, hvilket gør at vi hele tiden får ny inspiration.

Nogle af de største fordele ved Kurt Skovsted er at han er god til at få lavet en strategi for fremtiden, hvilket gør at vi kan holde fokus på den daglige drift. Samtidig giver det også ro fra kreditgivernes side.

Når nu overstående er skrevet, så kan det jo lyde som om at alting går op i papir og strategier, hvilket også er en vigtig del. Den vigtigste del er dog familien og det er det vigtigste hvilket Kurt Skovstad har stor forståelse for og også spørger ind til.

Susanne og Jens Ole Nielsen. Vorbasse 230 køer – 2016

Vi startede samarbejdet med Kurt Skovsted i begyndelsen af 2013, efter at vores bedrift var ekspanderet fra 3 til 13 medarbejdere på under 2 år, og vi derfor følte et behov for sparring på ledelsesniveau. Kurt Skovsted kom med forslag om enten en bestyrelse eller et gårdråd. Der blev besluttet at sammensætte et gårdråd, bestående af min kone og jeg, dyrlægen, revisoren, en landmandskollega, samt Kurt Skovsted som tovholder, der med et godt overblik og en bred kompetent viden, har rådet os både i bedriften og økonomisk. Kurt Skovsted er direkte, og har en bred viden om både praktisk dyrehold, samt økonomi. Kurt Skovsted er for os en rigtig god sparringspartner.

Gdr. Christian Westh, Aakirkeby, 1.400 søer, 42.000 slagtesvin

35 grise pr. årsso er et godt mål, men der findes mange andre mål. Vi har brugt Skovsted Agro ApS til at give vore bedrifter et 360 graders gennemsyn. Ved at gennemanalysere vores regnskaber og produktionsdata har Kurt Skovsted fundet nye fokus områder og uudnyttede potentialer, som med små forandringer kan give et stort afkast. Jeg kan derfor kun anbefale andre at give deres bedrifter et gennemsyn af Skovsted Agro ApS.

Jørgen Kjørup, Skovdal Svineproduktion A/S og Marieholm I/S, 2500 årssøer