Referencer

Det var gennem sparekassen at vi kom til at kende Kurt Skovsted da vi var udfordret på forskellig vis. Han har fra starten været god til at stille de svære spørgsmål, men samtidig været med til at vi måske kan se en åbning for enden af tunnelen.

Vi har i samarbejde med Kurt Skovsted fået etableret et gårdråd som hjælper med at se hvilke muligheder vi har, samt hvor vi er udfordret. Kurt er tovholder i gårdrådet, han er super god til at stille de spørgsmål som vi ved vil komme fra pengeinstituttet, hvilket er med til at vi er godt forberedt til disse møder.

Han er god til at trække på kræfter udefra som ikke kende bedriften i forvejen, hvilket gør at vi hele tiden får ny inspiration.

Nogle af de største fordele ved Kurt Skovsted er at han er god til at få lavet en strategi for fremtiden, hvilket gør at vi kan holde fokus på den daglige drift. Samtidig giver det også ro fra kreditgivernes side.

Når nu overstående er skrevet, så kan det jo lyde som om at alting går op i papir og strategier, hvilket også er en vigtig del. Den vigtigste del er dog familien og det er det vigtigste hvilket Kurt Skovstad har stor forståelse for og også spørger ind til.

Susanne og Jens Ole Nielsen. Vorbasse 230 køer - 2016 

 

Vi bruger Skovsted Agro som sparringspartner i det daglige, samtidig er Kurt Skovsted medlem af vores gårdbestyrelse. Styrken hos Kurt er at han sidder med i andre gårdbestyrelser, og dermed er med til at dele viden mellem større svineproducenter. Jeg føler at vi konstant er opdateret på hvad der sker i dansk svineproduktion i hele landet på grund af Skovsted Agros brede berøringsflade, både fagligt og prismæssigt.

John og Vagn Brædder, Nysted,35.000 slagtesvin,7-110 kg og 1000 ha

Vi startede samarbejdet med Kurt Skovsted i begyndelsen af 2013, efter at vores bedrift var ekspanderet fra 3 til 13 medarbejdere på under 2 år, og vi derfor følte et behov for sparring på ledelsesniveau. Kurt Skovsted kom med forslag om enten en bestyrelse eller et gårdråd. Der blev besluttet at sammensætte et gårdråd, bestående af min kone og jeg, dyrlægen, revisoren, en landmandskollega, samt Kurt Skovsted som tovholder, der med et godt overblik og en bred kompetent viden, har rådet os både i bedriften og økonomisk. Kurt Skovsted er direkte, og har en bred viden om både praktisk dyrehold, samt økonomi. Kurt Skovsted er for os en rigtig god sparringspartner.

Gdr. Christian Westh, Aakirkeby, 1.400 søer, 42.000 slagtesvin

Vi foretrækker Skovsted Agro som sparringspartner fordi han har et godt overblik, er kontant og direkte med relevante forandringer til hverdagen. Har en god bankindsigt og er nytænkende.

Ole Skaarup Nielsen, Bredbjerggaard, Orte,420 årssøer, 7200 slagtesvin

Vi startede samarbejdet med Kurt Skovsted i slutningen af 2010 på opfordring fra banken. Og her ligger vi slet ikke skjul på, at vi i starten var meget skeptiske, men vor tvivl blev hurtig manet til jorden, for Kurt Skovsted kom til os med et godt overblik og en bred kompetent viden, og så på os med friske øjne og han har rådet os både i bedriften og økonomisk. Kurt Skovsted er ærlig og direkte og vi har aldrig været i tvivl om, at han arbejder 100% for os. Kurt Skovsted er for os en rigtig god sparringspartner og tovholder som helt sikker vil være med os i fremtiden.

                                                                                                                    Birgitte og Flemming Koefoed, Brunsgård /Bornholm, 1150 søer

 

35 grise pr. årsso er et godt mål, men der findes mange andre mål. Vi har brugt Skovsted Agro til at give vore bedrifter et 360 graders gennemsyn. Ved at gennemanalysere vores regnskaber og produktionsdata har Kurt Skovsted fundet nye fokus områder og uudnyttede potentialer, som med små forandringer kan give et stort afkast. Jeg kan derfor kun anbefale andre at give deres bedrifter et gennemsyn af Skovsted Agro.

Jørgen Kjørup, Skovdal Svineproduktion A/S og Marieholm I/S, 2050 årssøer

 

Kurt Skovsted bidrager med faglig kompetent rådgivning, hvor der er udfordringer med dyrene i det daglige og han sparrer med os på både større og mindre strategiske tiltag i besætningen. Vi vil fremhæve Kurt Skovsteds ærlighed og tiltalende facon i forbindelse med hans rådgivning samt i vores gårdråd. Vi kan varmt anbefale Kurt Skovsted som din sparringspartner.

Grydholt I/S, v. Niels og Knud-Erik Lynggaard, 400 årssøer i opformering

 

Skovsted agro Aps   •   Skovstien 24   •   8800 Viborg   •   Telefon +45 2967 7752 eller +45 5070 7752   •   CVR-nr. 32438458